TISVILDE BØRNEKOR

Børnekoret
For børn i 4 – 6. klasse
I Børnekoret synger vi flerstemmigt i både øvelser og sange.
Koret er opdelt i to stemmegrupper, og vi synger både danske og udenlandske sange. – gerne med udgangspunkt i børnenes ønsker. Desuden leger vi med improvisation og circlesongs. solmisation og nodelære.
I løbet af sæsonen vil Børnekoret deltage i flere forskellige arrangementer og koncerter.
Koret er gratis for instrumental- og sangelever på Kulturskolen. (eller 110 kr. pr. måned).

billede_af_børnekor.jpeg
billede af kor.jpeg

KOR FOR UNGE 14-24 ÅR

Flying Penguins

Optagelsesprøve til Flying Penguins for elever mellem 14 og 24

Tid til optagelsesprøven oplyses senere!

Individuel stemmeprøve - Rytme prøve
Du skal kunne synge rent – holde en tone og immitere en rytme

BLÆSERSAMMENSPIL

Til blæsersammenspil spiller vi en masse forskellige genre. Alt lige fra jazz til pop til funk.
Vi varmer op, stemmer, laver teknikøvelser, nørder en masse og spiller sammen, så vi bliver en samlet enhed.
Vi er ofte med i projekter på tværs af de andre sammenspilsgrupper. Så her kom du til at spille med en masse forskellige elever.

9F5A5053.jpg
DSCF3482.jpg

STRYGERSAMMENSPIL

Til strygersammenspil gennemgås kortere,flerstemmige satser, hvor vægt lægges på ensartet klang, dynamik og frasering.

AKUSTISK GUITAR ENSEMBLE

Gribskov guitarensemble spiller forskellige numre med både klassisk og rytmisk islæt, ledet af guitarlærer Adam

DSCF3662.jpg
9F5A4678.jpg

SLAGTØJSENSEMBLE

Slagtøjsensemblet er et sammenspilshold der udelukkende er sammensat af slagtøjsinstrumenter med lejlighedsvis deltagelse af andre instrumenter. Ikke alene trommer og percussion, men også tasteinstrumenter som Marimba, Xylofon og Vibrafon benyttes. Holdet bliver sammensat af elever der har fået undervisning i trommer/slagtøj i minimum 1 år. Kendskab til trommenoder er nødvendig. Melodinoder læres på holdet.

Musik +

Få sat turbo på din musikalske udvikling med Musik+

-effektiviser din øvning.

-få gang i “The Basics”.

-opbyg en god rutine.

-bliv din egen bedste lærer.

Du skal have gode instrumentale/vokale tekniske færdigheder.
Du skal brænde for musikken, have lyst til at lære og stor lyst til at øve.

Derudover skal du naturligvis komme til undervisning hver gang og deltage i musikskolens koncerter.

SPIRE KOR

Grib-skovspirene

Nyt Spirekor i Gribskov musikskole på Tisvilde skole i musiklokalet.
For alle børn i 0.-3- klasse
Spirekoret synger danske børnesange, rim og remser, dansekanons og sanglege.
Vi dirigerer hinanden, lærer solfa og leger med noder.
Masser af leg, musik og sjov.

billede_af_børnekor.jpeg
VOKSENKOR.jpg

KOR FOR VOKSNE OVER 21 ÅR

SONUS FLUCTUS er en rytmisk vokalgruppe for alle over 21
Har du sunget i kor før eller har du bare altid været glad for at synge? I Sonus Fluctus vil vi lege seriøst og for sjov med stemmetræning, klang, dynamik, groove og udtryk og performance.
Repertoiret vil spænde bredt fra Nordisk lyd, pop, jazz til improvisationer og circlesongs.
Det er ikke et krav at du kan læse noder, men det forventes dog at du synger rent og kan blende din stemme med andre.
Dag: Mandag Sted: Kulturhuset i Helsinge Tid: 19.30-21.30 (incl. pause) Antal gange: 30 Pris: 1490 kr. Deltagere: min. 15

DSCF3282.jpg
KOR OG SAMMENSPIL

RYTMISK SAMMENSPIL

Muligheden for at finde sammen med mange andre unge der spiller rytmisk musik er meget vigtigt for dine musikalske udfordringer og udvikling.

Hvilke roller skal de forskellige instrumenter spille ?
Hvilke genrer indenfor rockmusik/rytmisk musik skal afprøves ?
Hvilke instrumenter spiller sammen i et Salsaband ?
Hvordan sættes sangforstærker og mixer til ?
Hvordan indstiller man mikrofonen og guitarforstærkeren ?
Hvilke ledninger skal anvendes og hvordan ?

Det Rytmiske bands leder sammensætter holdet.

Pt. har vi Front Seat Zombies der spiller rock. (Helsinge) Crazy Girls der spiller pop (Gilleleje) og Bonderøvene der spiller gamle slagere (Tisvilde).

DSCF3282.jpg

STRENGELEG

Strengeleg er et orkester hvor der både er elektriske og akkustiske instrumenter med. En rytmegruppe plus nogle strygere. Repertoiret er blandet og sættes sammen med lærerne Jens Peter og Oli.

STEELBAND

I Steelbandet, der naturligvis primært består af olietønder, spilles caribisk musik og andre dejlige rytmiske kompositioner. Ind i mellem arrangerer lederen pop-numre for Steelbandet. Foruden fire deltagere på olietønder suppleres med deltagere på trommesæt, congas, timbales og andet lettere percussion.

Steelbandets Ca. otte medlemmer skal være forberedt på at kunne spille til koncerter udendørs i kommunens sommerstemning og andre steder. Steelbandets leder sammensætter holdet.

HØRELÆRE

Et uundværligt værktøj som musiker

Kulturskolen Gribskov tilbyder faget hørelære hvor du kan lære om alle grundbegreberne i musikkens verden. Både gennem teori men også ved at træne dine ører til at høre detaljer ved musikken som kan hjælpe dig i din videre musiske færd.

Øre.jpg