Dreng spiller trommer
Sidste nyt fra Kulturskolen

Følg med i hvad der sker herunder

Den nye brochure fra Kulturskolen

Læs alt om Kulturskolen og dens tilbud i brochuren her til venstre.

Klik på pilene øverst til højre for fuldskærmsvisning.

KULTURPAS FOR BØRN OG UNGE

I Gribskov Kommune har byrådet prioriteret at arbejde for at give KULTURPAS til børn og unge af forældre, som ikke har ressourcer til, at børnene/de unge kan gå til aktiviteter i foreningsregi i Gribskov Kommune.

Der er derfor etableret en pulje, som giver støtte hertil.

Ny sæson 20/21

Stort velkommen til gamle som nye elever.

Fra kulturskolen glæder vi os til den nye sæson med en masse spændende arrangementer.

Nyt samarbejde med LOF

Kulturskolen Gribskov har indgået et samarbejde med LOF Gribskov.

Det er for elever over 25 år. Altså elever som aldersmæssigt ligger over vores primære målgruppe i Kulturskolen.
Vi har indgået et samarbejde hvor nogle af Kulturskolens lærere underviser i bl.a. guitar, klaver og trommer i LOF regi.

Kig også efter LOF’s katalog når det rammer gaden.

Elev tegner

Ny Udstilling fra Billedskolen

Eleverne fra Billedskolen udstiller i Kulturhavnen. Den årlige udstilling kan opleves på biblioteket i Gilleleje.

Læs mere her:

Sommerkoncert 2020

Sommerkoncerten bliver lidt anderledes i år.

Da vi ikke må have publikum med endnu, laver vi en række små musikpostkort med musikskolens elever.

Vi håber meget i vil se henover sommeren.

Postkortene kan ses på vores Facebook side.

HER

To elever spiller xylofon
Orkester mester elever med lærer i baggrunden

Orkestermester

Gilbjergskolens afdeling på Parkvej i Gilleleje er blevet udvalgt af Kulturministeriet som én af blot 11 skoler rundt om i landet, som får del i en i alt 10 millioner kroner stor pulje dedikeret til oprettelsen af skoleorkestre.

Vi er SÅ glade og stolte over at være udvalgt! :)

Gribskov Kommune er i år en SPIL DANSK kommune og vi er aktivt medvirkende til forskellige arrangementer i uge 44 som du kan læse mere om her

SOMMERKONCERT 2019

Plakat til vores sommerkoncert 2019

Skønt indslag til koncerten

Koncert på "Store Torv"

Dette års flotte plakat er lavet af vores saxofonlærer Mads

Cello og klaver spiller sammen foran et veloplagt publikum

I samarbejde med Nordstjerneskolen afholdte vi vores sommerkoncert på "Store Torv".

Galleri med billeder på gulvet