MUSIKALSK LÆRING MED VARIATIONER

Alle instrumental- og sangelever kan vælge imellem holdbaseret instrumentalundervisning eller undervisning som enkelt elev. Det tilstræbes derudover at alle elever på en eller anden måde, prøver at spille sammen med andre i løbet af et år i en fælles aktivitet. ​Vi vægter fællesskab og fælles aktiviteter højt!

  • Holdbaseret instrumentalundervisning: Den enkelte lærer med flere elever på valgt hovedinstrument - eller i samarbejde med team af lærere og deres elever

  • Enkelt undervisning: En lærer med én elev på valgt hovedinstrument

  • Fællesaktiviteter: Et team af lærere med deres elever  i orkestersammenhæng - eller hele Musikskolens planlagte fællesaktiviteter, workshops m.m.

Den enkelte lærer og lærerens samarbejdsteam tilrettelægger et variereret og kvalitativt undervisningsforløb.

 
Hvordan tilrettelægges gruppeundervisning?
Eleverne sammensættes så vidt muligt efter alder og niveau. Eleven skal være indstillet på at kunne afsætte et "tidsbånd" i op til 80 minutter til sin  musikundervisning på undervisningsstedet. Ligesom eleven naturligvis forventes at øve sig hjemme. 
 
Ud over dette tilbud, vil der være mulighed for at deltage gratis i enkelte overordnede sammenspilsprojekter der annonceres specielt, og som den enkelte lærer indstiller sin elev til.


Rigtig god fornøjelse

DSCF3653.jpg
MUSIKSKOLEN

HVOR OG HVILKE FAG

Herunder finder du et kort der viser hvor og hvilken undervisning vi tilbyder. Tryk på nålene på kortet for info.

 
Undervisningen foregår på kommunens skoler, lokaler i Ungdomsskolen samt i Kulturhuset i Helsinge som vist på kortet ovenfor

 

Allerede ved tilmeldingen forsøger Musikskolen at danne de hold der passer sammen i alder og niveau. Lykkes dette ikke, vil du blive kontaktet af Musikskolen eller din lærer. Du får efterfølgende et brev med din mødetid i løbet af juli måned. 


Instrumentalundervisning forsøges skemalagt i tidsbånd så grupper op til 4 elever ind i mellem kan mødes og lære sammen.

Derudover tilbyder Musikskolen at oprette hold på de institutioner, der måtte ønske det og har den fornødne plads.