Klaver

Klaver er et populært instrument, som åbner mange veje ind i musikkens verden. Det er et let begynderinstrument, der giver god musikforståelse, dækker mange genrer og skaber mulighed for kreative udfoldelse.

Klaverundervisningen i musikskolen er fordelt på flere lærere. De har hver deres metodik og forslag til repetoirevalg. Fælles er naturligvis deres foeventning om elevens musikalske og tekniske udvikling, Som klaverelev opfordres du sammen med din lærer til at finde en eller flere sammenspilskammerater for at udvide din musikoplevelse.

Keyboard

Keyboard betyder tangentinstrument - men betegnelsen bruges især om de elektroniske tangentinstrumenter som fx. synthesizere og samplere men en række tangenter; der indgår keyboard i næsten enhver rytmisk orkesterbesætning, og instrumentet findes efterhånden på mange skoler og i private hjem.

Undervisning på keyboard går ud fra de samme principper som klaverundervisning. Derfor vil dele af undervisningen foregå på klaver. Fra 8 år. 

Harmonika

Harmonikaen er kendt i mange sammenhæng, både som soloinstrument og i sammenspil indenfor klassisk, folke- og latinamerikansk musik. Undervisningen bygger dels på nodeindlæring i forbindelse med bas- og diskantspil og dels becifringsspil til akkompagnement.